Reviews

avatar
Mariës Oostdijk
22 May 2021 - 13:24

Lieve Jeske,

Ik vind het een heel mooi, lief en wijs boekje. Wat soms de kleine dingen worden genoemd zijn zoals je zegt groots als je ze beseft in hun waarde volheid. Ik ken je nog van de tijd van
de kinderyoga. Zo vol vreugde en toen al zo blij met wat je kon. Je hart spreekt in dit boekje samen met Tess en Lynn. Ik hoop dat het boekje voor velen een steun is om de dag een mooie kleur te geven. Van jou leerde ik de kleuren van de regenboog. Bedankt Jeske, Tess en Lynn

avatar
Georgette Hilte
8 February 2021 - 09:06

Wat een aanrader en wat goed om van julie klacht een kracht te maken. Toppers!

avatar
Isabella Gerrits
5 December 2020 - 09:42

Dit boekje is eigenlijk een dagboek met handvaten. Het is een persoonlijk boek, dat je begeleidt door de soms grauwe dagen van het thuiszitten. Zelf ben ik geen permanente thuiszitter, maar de tips geven ook mij structuur en inspiratie in m’n dagelijkse leven, zeker nu corona veel beperkingen oplegt. En ik word blij van de layout en van de persoonlijke zorg die erin gestoken is!

avatar
Fleur Krom
26 November 2020 - 13:23

Vind het een heel boekje. Veel tips om het thuis zitten leuker te maken.
Kon gelukkig nog naar me werk.
Maar mega respect voor mensen die altijd thuis moeten blijven. Top gedaan

avatar
Pia Hendriks
4 November 2020 - 22:41

Leuk om te krijgen, leuk om te geven. Vrolijk boekje. Leuk om de tips te bekijken en mee aan de slag te gaan..

avatar
Amir AL Itejawi
4 November 2020 - 16:08

Stay strong; stay positive!
Anderen helpen is als de grenzeloze bron van goedheid, maar het wordt vernieuwd en vergroot de stroom ervan naarmate we hen meer helpen, waardoor de last van het leven van mensen wordt verminderd. Een van de prachtige dingen die het leven van hen ertoe aanzetten is positiever te zijn, vreugde in hun hart te putten en anderen te helpen op veel ontelbare manieren. Mensen kunnen worden geholpen met geld of andere behoeften, of deze hulp kan een morele hulp zijn die de eigenaar niets kost, zoals oprecht advies geven, ze een vak leren dat hen helpt het leven makkelijk te maken in moeilijke tijden, of door ze de vaardigheden te leren om met anderen te communiceren, of ze goed te ordenen.
De hulp die mensen elkaar bieden, is nuttig om de banden van liefde en saamhorigheid tussen hen te versterken, omdat het een sfeer van optimisme en positiviteit in de samenleving verspreidt, en veel goede rolmodellen onder de mensen oplevert, en dit bevordert de verbondenheid van mensen en de samenleving, en het draagt ook bij in de ontwikkeling en vooruitgang van de gemeenschap.
De persoon die anderen helpt, voelt veel vreugde, geluk en positieve energie, omdat hij of zij zijn waarde als mens voelt en hij een sterk verlangen heeft om een leider te zijn in het goed doen, dus wie anderen helpt, onderscheidt zich van anderen met een zacht hart, vriendelijkheid en grote menselijkheid, de deuren van hulp zijn talrijk open.
Ieder persoon moet de hulp van anderen aannemen voor een gestage benadering in zijn dagelijks leven, want niets verhoogt de welvaart en de vooruitgang van de samenleving meer dan de medewerking die deze hulp vereist. Dank jullie wel voor dit boekje, daar heb ik van genoten en veel geleerd van jullie tips.
De boodschap van het boekje is echter wel zeer duidelijk om mensen te helpen in deze moeilijke tijden. Het gaat over ontspannen omgaan voor mensen die nu thuiszitten. Ik zou dit boek zeker aanraden aan anderen en liefhebbers van inspiraties tijdens moeilijke tijdens als covid-19..

avatar
Petra
4 November 2020 - 11:27

Met veel plezier heb ik dit boekje gelezen en er meteen de nodige inspiratie uitgehaald. Dank jullie wel hiervoor, meiden!
In deze veranderde wereld, waarin thuis zijn voor veel meer mensen dagelijkse kost is geworden, vormt dit boekje een welkome bron van inspiratie om dat een stuk aangenamer en leuker te kunnen maken. Doe vooral je voordeel met de ervaringen van deze deskundigen.

avatar
Anne
30 October 2020 - 22:37

Toppers!!!!

avatar
Gerda Polman
24 October 2020 - 14:23

Hé TOP meiden, wat een mooi initiatief om met jullie ervaring zo’n fraai boekje te maken en uit te geven. Juist nu in deze bizarre tijd van covid geeft het voor iedereen bruikbare informatie en niet alleen als je om welke reden dan ook aan huis/bed gekluisterd bent.
Het boekje ziet er ook vrolijk uit, je wordt er zogezegd ook vrolijk van…..en wie wil dat nou niet
Een suggestie voor een fraai Sinterklaas en of kerst cadeau. Ik zou zeggen….bestellen maar!

avatar
Paula
24 October 2020 - 11:10

Als we een ding geleerd hebben tijdens deze coronacrisis, is dat het toch wat lastiger om jezelf op te moeten sluiten in je eigen huis. Deze professionele thuiszitters weten gelukkig exact wat te doen, en hebben deze ervaringen op een zeer leesbare manier gebundeld. De vormgeving en illustraties verdienen ook zeker een pluim. Heb je je draai nog niet gevonden, dan zou ik je deze gids zeker aanraden.

avatar
Saskia de Vries
24 October 2020 - 11:07

Het boek hoe overleef ik dag in dag uit thuiszitten is een leuke, motiverende survivalgids met handige en goed uitvoerbare tips. Door de pagina’s waar je zelf aan de slag kan met de tips is het een makkelijk uitvoerbare activiteit en het ziet er ook nog eens super leuk uit!
Het is een tekst die makkelijk leest en makkelijk te begrijpen is, waardoor ik denk dat het ook geschikt is voor mensen die wat meer moeite hebben met begrijpend lezen.
Al met al ben ik erg enthousiast over het boek en vind ik het een echte toevoeging aan het thuiszit bestaan!

Laat ons weten wat je van de survivalgids vindt!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je vragen over onze survivalgids?

Wil je meer weten over onze survivalgids, of heb je een vraag aan een van ons? Neem contact met ons op!

info@hoeoverleefikthuiszitten.nl